OVER HIIT-FIT

LET’S SMASH

YOUR GOALS TOGETHER

Werken aan een fit lichaam onder persoonlijke begeleiding van gemotiveerde trainers? Dan zit je bij HIIT FIT goed! HIIT FIT helpt jou om prestaties te verbeteren en het maximale resultaat te behalen; één op één met personal training of tijdens een van onze groepstrainingen.

HIIT FIT STUDIO 1 & 2

Gezelligheid en zweten, midden in de Pijp

HIIT FIT heeft twee studio’s: Albert Cuypstraat 216 en 218 (onze oranje deuren zijn niet te missen). Nothing fancy, we keep it simple. Wil je een intense workout? Dan ben je aan het juiste adres. Alles wat jij nodig hebt voor een heerlijke High Intensity Interval Training.

In onze studio’s kun je terecht voor onder andere: HIIT circuit en boksles, maar ook barre en yoga. Bekijk hier ons trainingsaanbod. 

over hiit fit

WAAROM HIIT?

HIIT (High Intensity Interval training) is populair! Niet zo gek: het staat bekend als dé manier om vet te verbranden, spieren te behouden en je conditie te verbeteren. Bij HIIT wissel je periodes van hoge intensiteit af met korte rustmomenten. Nog een bijkomend voordeel van HIIT is het ‘after burn’-effect. Dit proces zorgt ervoor dat je uren na het sportEN nóg calorieën verbrandt.

ONTMOET DE TRAINERS

Alle trainingen worden gegeven door professionele trainers.

SHERMAIN HELLINGS
SHERMAIN HELLINGS
Shermain heeft een jaar geleden HIIT FIT opgericht en is dagelijks in de sportschool te vinden. Altijd met een glimlach, soms met zijn kwispelende vrienden: Bo en Jack.
LEAH CARLIN
LEAH CARLIN
Met Leah heb je drie garanties; 1: Zweet. 2: een lach. 3:nog meer zweet! Geloof je ons niet? Wij dagen je uit!
CLAUDINHO HELLINGS
CLAUDINHO HELLINGS
Feesten organiseren, (ex-)verslaafde reïntegreren in de maatschappij, maar bovenal jou tot het uiterste laten inspannen tijdens zijn HIIT workouts.
ILSE TWIGT
ILSE TWIGT
Een bekend gezicht voor velen. Ilse is in veel sportscholen te vinden als (kick)bokstrainer! Ze is freelance fotograaf, maar bovenal gepassioneerd (wedstrijd)vechter!
BRITTANY MOCK
BRITTANY MOCK
BO VAN DER VELDEN
BO VAN DER VELDEN
YASET ROSELL
YASET ROSELL

WAAROM HIIT FIT?

MEER INFO
  • Midden in de Pijp

  • 7 dagen per week open

  • Gevarieerd trainingsaanbod

  • Douches aanwezig

  • Persoonlijke begeleiding

  • Kleine groepen

  • Voor elk niveau

  • Professionele trainers

VIND EEN TRAINING DIE BIJ JE PAST

2 PROEFLESSEN €10

PROEFLES BOEKEN