HIIT Circuit

HIIT circuit is een groepstraining waarbij je onder begeleiding van een van onze enthousiaste trainers werkt aan je conditie, kracht, stabiliteit en flexibiliteit.

Wat is HIIT?

HIIT (High Intensity Interval training) is populair! Niet zo gek: het staat bekend als dé manier om vet te verbranden, spieren te ontwikkelen en je conditie te verbeteren. Bij HIIT wissel je periodes van hoge intensiteit af met korte rustmomenten. Dankzij de combinatie van kracht en cardio train je niet alleen je uithoudingsvermogen, maar ook je billen, benen en buik. Nog een bijkomend voordeel van HIIT: het ‘after burn’-effect. Dit proces zorgt ervoor dat je uren na het sport nóg calorieën verbrand.

HIIT Circuit training

Je start met een warming-up gevolgd door verschillende oefeningen die je met hoge intensiteit uitvoert. Van balanceren tot opdrukken, wall squats tot battle ropes: tijdens deze 45 minuten durende work-out train je het hele lichaam.

Iedereen kan op zijn eigen niveau aan de circuit training deelnemen. Ook wordt er rekening gehouden met eventuele blessures.

Proefles HIIT circuit

Benieuwd of HIIT circuit iets voor jou is? Je bent van harte welkom bij HIIT FIT Amsterdam, op de Albert Cuypstraat 216. Meld je hier aan voor een gratis proefles.